Me = Myself + Iryana

Me = Myself + Iryana
SaYa HaNyA iNsAn BiAsA

AyaT-AyAt bEst!

Tidaklah dikatakan beriman salah seorang di antara kalian hingga mencintai saudaranya (sesama muslim) sebagaimana mencintai dirinya sendiri.... Aku mencintai sahabatku dengan segenap jiwaku.... Sahabat yang baik adalah yang seiring dengan ku dan menjaga nama baikku ketika aku hidup atau selepas aku mati, ku hulurkan tangan kepada sahabatku untuk berkenalan kerana aku akan merasa senang, semakin ramai sahabat, aku semakin percaya diri, aku selalu berharap mendapat sahabat sejati yang tidak luntur dalam suka atau duka, jika aku dapat, aku ingin setia padanya (Imam Syafie)

Thursday, June 30, 2011

Baik...Terbaek!!!

Kekadang..kita cuba jadi yg terbaik utk seseorang... Kita cuba nak seseorang tu jadi yg terbaik... Kita cuba wat sehabis baik utk nak hasil yg terbaik.. Pendek kata..sapa tak nak yg terbaik kan? Tak kira la utk diri sendiri atau utk org2 keliling kita... Btol tak??? Yg terbaik ok..bukan yg sempurna..Tapi kekadang kita sangka kita dah wat sehabis baik..utk nak tgok org yg kita syg jadi yg terbaik utk utk org2 yg dia sayang.. Tapi...rupanya kita wat tak terbaik... Dah hasilnye tak terbaik.. Apa makna tu???? Kecewa!!

Camne lagi nak wat ek?? Agak penat...teramat kecewa.. Tapi saya anggap ini kelemahan saya...!!
Maaf..saya tak mampu jadi yg terbaik.. Saya kalah..tewas!! Saya cuma nak yg terbaik utk kita semua!!

No comments:

..HaNyA iNsAN BiAsA...

My photo
Teluk Bahang, Penang, Malaysia
Jadikanlah masa yang berlalu itu pengalaman dan pengajaran... Masa yang sedang berjalan kita isi dengan amalan... & masa hadapan jangan terlalu diangan-angankan....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...