Me = Myself + Iryana

Me = Myself + Iryana
SaYa HaNyA iNsAn BiAsA

AyaT-AyAt bEst!

Tidaklah dikatakan beriman salah seorang di antara kalian hingga mencintai saudaranya (sesama muslim) sebagaimana mencintai dirinya sendiri.... Aku mencintai sahabatku dengan segenap jiwaku.... Sahabat yang baik adalah yang seiring dengan ku dan menjaga nama baikku ketika aku hidup atau selepas aku mati, ku hulurkan tangan kepada sahabatku untuk berkenalan kerana aku akan merasa senang, semakin ramai sahabat, aku semakin percaya diri, aku selalu berharap mendapat sahabat sejati yang tidak luntur dalam suka atau duka, jika aku dapat, aku ingin setia padanya (Imam Syafie)

Friday, April 22, 2011

Praline Coklat WIth Hazelnut Utk Burfday Gurl..

22 APRIL 2011


ALLAH selamatkan kamu...
ALLAH selamatkan kamu...

ALLAH selamatkan Fatin Nabilah...
ALLAH selamatkan kamu...

Moga berjaya didunia..lebih2 lagi diakhirat kelak...
May ALLAH bless u...

H . A . P . P . Y . B . U . R . F . D . A . Y
.



Ni la present saya utk Fatin Nabilah...
Setelah hampir 2 minggu pny survey...
Saya buat keputusan utk beri yg ini.. :)




Sebab..dia sgt2 suka coklat!
Sama macam saya...
& yg plg terbaek nye...
Saya order utk letak hazel didalam..
Sebab dia Cik Hazelnut.. :)


Warna ni atas request saya...
Tak tau nak pilih warna apa..
Kamu suka hitam putih kan?
Not in list...Sorry!!
So..saya pilih warna yg saya suka..
Biru & Hijau...
(Hadiah yg terbaik> kita bg apa yg kita suka)



Ingat nak pilih pink merah/purple cam kat atas ni..
Tpi kamu kan tak suka pink..
So..walau cantik dipndgn saya...
Saya tetap tak nak sakitkan mata kamu..
Hahahahaha...

Apy Besday Atin 19

Law sapa2 nak order g blog ni...
ni facebook tempat saya order..
atau search
ColattaChoc Inaelisha

Saya tolong promote lagi...
Sgt puas ati dgn layanan yg diberi..
Sebab saya agak cerewet...
Saya paksa jugak2 nak hazel walau dah out of stock..
Saya suh amik pic ni sebab saya tak tgok pun..
Pos twos kat si bf Atin ni..En Wadud...
Suh dia tolong bagikan..
Share la kiranya..
ekekeke...
Thanx cgt2..
Nnt leh order lagi..


Neway...Selamat Hari Lahir utk kamu...
Moga dipanjangkan umur..
& dimurah rezeki..
Berjaya didunia mahupun diakhirat kelak...
Dah tua pun kamu.. :p
So...be matured ok!!
U r not a gurl..but not yet a women...
Tak mo noty2!!
Thanx for being such as a good friend..
Kamu lah sahabat..
Kamu lah saudara..
Maaf segala salah silap selama ini...
Mungkin saya bukan teman yg sempurna..
Tapi cuba jadi saudara yg terbaik..
Sayang kamu dunia akhirat...





5 comments:

!eNa PnG said...

chomel cokelat tue...:D

Iryana said...

hehe..chomel la cgt.. ekekeke..
but i like it so much!!
:)

Iryana said...

hehe..chomel la cgt.. ekekeke..
but i like it so much!!
:)

h.a.z.e.l.n.u.t said...

maceh 4 tht cokelat eh..hehe..da abeh pon sy lahap sume nye...wakaka... sowy xdpt nk tngalkn sikit utk kamu...ngee~ wekkk2...pe2 pon thnx alots 4 everthing wht u hve done 2 me.... =)

Iryana said...

u r most welcome...
uwaa...saya nak gak cokelat tu....
hukhuk...

..HaNyA iNsAN BiAsA...

My photo
Teluk Bahang, Penang, Malaysia
Jadikanlah masa yang berlalu itu pengalaman dan pengajaran... Masa yang sedang berjalan kita isi dengan amalan... & masa hadapan jangan terlalu diangan-angankan....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...