Me = Myself + Iryana

Me = Myself + Iryana
SaYa HaNyA iNsAn BiAsA

AyaT-AyAt bEst!

Tidaklah dikatakan beriman salah seorang di antara kalian hingga mencintai saudaranya (sesama muslim) sebagaimana mencintai dirinya sendiri.... Aku mencintai sahabatku dengan segenap jiwaku.... Sahabat yang baik adalah yang seiring dengan ku dan menjaga nama baikku ketika aku hidup atau selepas aku mati, ku hulurkan tangan kepada sahabatku untuk berkenalan kerana aku akan merasa senang, semakin ramai sahabat, aku semakin percaya diri, aku selalu berharap mendapat sahabat sejati yang tidak luntur dalam suka atau duka, jika aku dapat, aku ingin setia padanya (Imam Syafie)

Friday, April 15, 2011

Besday Biha Ke7

14.04.2011.. Biha dah 7tahun.. entri b4 ni ada kan aku citer sal nak wat goodie bag kat dia.. Dah setel semua2 tu... Pagi2 tadi dia dah mai umah tuntut goodie bag tuk kwn2 kat sekolah nyer.. B4 p sekolah agama dia dtg amik tntut kwn2 sekolah agama lak... Alek sekolah agama dia p edar2 goodie bag kat satu kampung ni.. Kecoh kampung ngan bdk2 ni..

Sempat gak la aku wat kek 'tak bape pandai' kat biha sebijik... Lam masa tak sampai 3 jam je dah siap kek.."tak bape pandai" tu..Kehkehkeh.. Nak tgok kek tu? Haha..janji taw jgn gelak k..senyum dah...!!

Aku wat kek tu budget nak suh biha potong je..skali kwan2 sekampung kecoh der...seb bek waktu dia potong kek tu...5-6 ja kwn dia mai.. Ibu da pun join gak.. Malu la tgok kek "tak bape pandai" tu... Hahaha..abes tu..dia pusing satu kompung p bagi goodie bag tu.. Aku wat 120pax..clear disedekah kan.. Bgos3....



Ni la kek "yg tak bape pandai" tu..kehkeh..
Kek bodoh cam kejam je...
Aku reti wat kek je..tapi tak reti nak hias ok!!

Kek tu law pasan... ada dua luv..lam satu luv tu ada no 7..
satu luv lagi aku wat smiley.. :)




Burfday gurl...yg ke 7..
saya suka no7!!!



Ira-Wani-Biha-Fatihah



Ibu terchenta suap kek besday...


Ni goodie bag yg dia bwk p skolah pagi tadi...


ni vieo bdk2 tu nyanyi besday..kecoh...
video

sowi la law pic & video ni tak clear..pki ncet cap ayam jer...ekeke...


*majlis yg sederhana..sbb lam islam suh kita bersederhana lam apa pun!..hehe...

No comments:

..HaNyA iNsAN BiAsA...

My photo
Teluk Bahang, Penang, Malaysia
Jadikanlah masa yang berlalu itu pengalaman dan pengajaran... Masa yang sedang berjalan kita isi dengan amalan... & masa hadapan jangan terlalu diangan-angankan....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...