Me = Myself + Iryana

Me = Myself + Iryana
SaYa HaNyA iNsAn BiAsA

AyaT-AyAt bEst!

Tidaklah dikatakan beriman salah seorang di antara kalian hingga mencintai saudaranya (sesama muslim) sebagaimana mencintai dirinya sendiri.... Aku mencintai sahabatku dengan segenap jiwaku.... Sahabat yang baik adalah yang seiring dengan ku dan menjaga nama baikku ketika aku hidup atau selepas aku mati, ku hulurkan tangan kepada sahabatku untuk berkenalan kerana aku akan merasa senang, semakin ramai sahabat, aku semakin percaya diri, aku selalu berharap mendapat sahabat sejati yang tidak luntur dalam suka atau duka, jika aku dapat, aku ingin setia padanya (Imam Syafie)

Saturday, August 13, 2011

Segmen Promosi Blog 500 Follower Ke Bawah





Tetiba jer aku join benda alah gini.. 1st time kot sejak jadi blogger yg tak bape nak sejati sgt.. Hakhak...

Tetiba nak try kot2 leh ramai follower.. Leh gitu.. Malu la t ramai2... ~gila gedix~

Law korang nak join...klik sini....

Okey..

syarat pertama....dah follow AA..

syarat kedua...copy banner diatas pun dah...

syarat ketiga...paste tajuk... " Segmen Promosi Blog 500 Follower Ke Bawah "

syarat keempat....nama & hobi...
nama saya iryana..panggil yana.. Y . A . N . A
hobi...err...tido...haha..pastu nangis...
kuang3..hobi yg sebenar2 hobi..sgt suka membaca...dengar lagu...(layan jiwang)

syarat kelima...kena paste link ni..(err..japg ek..baru nak siapkan ni)

syarat keenam..tag kekwn...yg ditag mesti tahu....tapi syarat keenam ni sunat jer nak wat or tak...
tak taw nak tag sapa....kwn2 baik saya dah tak aktif berblog...hukhuk...

Err..tu je kot....Ok? see u then.. Salam ramadhan..

Try my luck... :)




14 comments:

AzatLazat said...

hai singgah dari segmen yang sama
dari group korea
jemput singgah ye

http://kederatmuda.blogspot.com/

Iryana said...

tq singgah sini...
:)

Anif Abdullah| AA said...

gud luck eh..
selamat hari raya too ^^

Ariena Hisham said...

Salam. Saya datang dari Switzerland melawat awak & follow perkembangan blog awak sekali :) Hihi. Jom follow blog saya pulak! ^^

Link: http://nurulariena.blogspot.com/

::budak:: said...

follow sini dr segmen yg sama :)
jom round brazil sama2..

http://rainfallasleep.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Nur Hanis said...

saya datang dari Jepun sambil follow awak sekali..

follow me back ya.. :D

nurhanismohdisa.blogspot.com

Miss Haza said...

salam pkenaln.. singgh n follw.. dri NZ.. nice blog..
meh meh fllw haza juge..

hihi.. http://cikhazafizzah.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Iryana said...

mr AA : tq ek :) slmt hari raya....!

riena : awak dari sitserland..saya dari brazil..will follow u back...

budak : tq...kita dari satu bumbung..brazil!

hanis : saya dari brazil..will follow u back..tq!

haza : salam persahabatan... tq...will follow u back dear...

big thanx to mr AA...

Mya said...

salam belogwalking =) saya dari group maxico dtg fly ke sini. jum follow2! =)

btw, salam raya dan nice belog ^-^

miminasir ;p said...

hello !
salam perkenalan dari brazil ;)
datang singgah n follow.

http://bella-v.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

hananishikido said...

coming from italy!!!

done following u!

sishannaryotoma.blogspot.com

jemput ziarah!!!

Nur Saina (AntooUngu) said...

sggh n follow sni dr segmen AA, slm knl. jmpt dtg blog yer =) -99

http://antooungu.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Khairull-Dean said...

kunjungan dr perancis

nabila azmi said...

hi2..sy follow sini.im your 100th follower=)..dri team dubai=)..slm kenal=)..

..HaNyA iNsAN BiAsA...

My photo
Teluk Bahang, Penang, Malaysia
Jadikanlah masa yang berlalu itu pengalaman dan pengajaran... Masa yang sedang berjalan kita isi dengan amalan... & masa hadapan jangan terlalu diangan-angankan....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...