Me = Myself + Iryana

Me = Myself + Iryana
SaYa HaNyA iNsAn BiAsA

AyaT-AyAt bEst!

Tidaklah dikatakan beriman salah seorang di antara kalian hingga mencintai saudaranya (sesama muslim) sebagaimana mencintai dirinya sendiri.... Aku mencintai sahabatku dengan segenap jiwaku.... Sahabat yang baik adalah yang seiring dengan ku dan menjaga nama baikku ketika aku hidup atau selepas aku mati, ku hulurkan tangan kepada sahabatku untuk berkenalan kerana aku akan merasa senang, semakin ramai sahabat, aku semakin percaya diri, aku selalu berharap mendapat sahabat sejati yang tidak luntur dalam suka atau duka, jika aku dapat, aku ingin setia padanya (Imam Syafie)

Thursday, June 17, 2010

Bz....

Gah2 mlm ni...singgah jap blog ni... Musim cuti skolah...agak bz... nak on9 pon susah... fb pon bwu smpat tgok tdi...tolong bdk2 tu bg ank2 ikan mkn...hahah..kje smpgn lak!!! pastu ada lak plan something pas cuti sklah ni...so agak sibuk..nak realisasikan plan tu...hope semua ok2...insyaALLAH...
hurm...letih pon ada cuti sklh ni...tak ckp tdo...tapi nak wat cmne...time2 cmni je la leh cari duet lbh...pasni...dok la umah smpai bosan lak...tapi cuti sklah kali ni...asyk ujan je.... tapi semlm smpat gak kuar shopping kat parkson prangin mall...bli t-shirt....huhu...bli kat adek2....susah sngh nk cri t-shirt kat 2 org adek ni...comey2 cgt...seb bek adek ag sowang tu pilih sndri...hahaha....pastu bli t-shirt renoma biru tu kat my dad...cantik...suka ngat warna biru....present sempena father's day... hurm...tapi tak puas la shopping...tgok2 dah kat pkol 10...parkson dah nak ttp...huhu...
next monday kuar shopping ag k...zana n atin...jgn rosak kan rncgn nk g shopping k...
k...nak tdo....esok kena kje...cri rezeki...utk sesuap nasi...hahaha....laksa pon sedap!!!! daa...nite!!!!

3 comments:

Marzalina said...

saja tau nak sebut pasal laksa!! benci tul..

Muliati said...

aku plak tlg sebut

laksa..laksa..laksa..laksa

hahaha

Iryana said...

nk sebut gak la...
LAKSA...LAKSA...LAKSA...
LAKSA...LAKSA....LLAKSA...LAKSA...
hahahahahah...sedapnya...

..HaNyA iNsAN BiAsA...

My photo
Teluk Bahang, Penang, Malaysia
Jadikanlah masa yang berlalu itu pengalaman dan pengajaran... Masa yang sedang berjalan kita isi dengan amalan... & masa hadapan jangan terlalu diangan-angankan....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...